KVALITET & SMAG

GOURMET

SMØRREBRØD

Hos Smør&Brød er kvalitet og smag i højsædet, vi går ikke på kompromis. Vores mission er at levere det bedste stykke gourmet smørrebrød til dig. Det skal være en fryd for øjet og en oplevelse for smagssansen at spise hos os! Vi bruger sæsonens bedste råvarer og vi er 70% økologiske.

GASTROSITA – EN SIMPEL JYDE MED ET STORT MAD HJERTE

Ejer af Smør&Brød og madpassionist Laila Celikkol er født og opvokset i jylland. Hun er en jordnær kvinde med et stort mad hjerte. Hun har boet i Taastrup de sidste mange år og har længe haft en drøm om at åbne sit eget sted i lokal området, hvor hun kan forkæle folket med sin lækre mad. Laila har i flere år delt ud af sine køkken kreationer på hendes private madblog “Gastrosita”. Hun elsker at bringe glæde hos mennesker og se dem nyde hendes mad. Så det er derfor en drøm der nu er opfyldt at have åbnet Smør&Brød. Der bliver i stor stil kræset for detaljen og der lægges stor kærlighed til det mad der bliver serveret hos Smør&Brød.

MASTERCHEF, BESTSELLER KOGEBOG OG GOURMET SMØRREBRØD

Lailas madpassion forblev ikke bare hjemme i det private køkken. Kreativiteten og passionen for at dele sin mad med andre mennesker bragte Laila ud i større køkkener, hvor hun har vist sine evner med maden frem. Hun har ikke blot givet velsmag og underholdning til seerne i et af danmarks største madprogrammer “Masterchef” hvor hun var blandt finalisterne og deltog i 2 af seriens programmer. Hun har også hjulpet utallige kvinder og mænd med deres rejse mod et vægttab. Laila har udviklet alle opskrifterne der er at finde i den velkendte kogebog “Festlige retter med SENSE”, fra den populære SENSE KUREN, og lå på bestseller listen i hele 8 uger. Der er derfor ingen tvivl om at det smørrebrød og mad du vil opleve hos Smør&Brød er fuld af smag og kvalitet fra en erfaren madpassionist.