Om smør & brød

Madkunst, Kærlighed til Mennesker og Håndværk:
Historien om Laila og Smør & Brød

Laila er en livlig person med stort L, og sammen med hendes livspartner, Hans, udlever de deres fælles passion for lækker mad, det håndværksmæssige mesterskab, høj kvalitet, velsmag, service og kærlighed til deres medmennesker gennem Smør & Brød.

Kærligheden til mad og mennesker er den drivende kraft i Lailas professionelle liv og har været en konstant kilde til inspiration siden hendes barndom i det jyske. Mange timer blev tilbragt i køkkenet sammen med hendes forældre, hvor hendes kærlighed og nysgerrighed for mennesker, fællesskaber, mangfoldighed og mad først opstod.
Lailas naturlige talent for madlavning, hendes visioner og evner samt dybe respekt for håndværket har ført hende langt. Hun har endda deltaget i madprogrammet MasterChef og nåede ikke bare én, men to finaler.

I dag tilbringer hun størstedelen af sin tid sammen med sin partner, Hans, der har en fortid som bager i Lagkagehuset. Sammen med de dygtige medarbejdere hos Smør & Brød i Staderne, i City2, konkurrerer de om kundernes gunst med smørrebrød af højeste kvalitet og en nøje udvalgt menu af lækre takeaway-retter.

Laila brænder for, at du, uanset om du er kunde hos Smør & Brød eller gæst i hendes hjem, oplever, at kvaliteten, udtrykket og smagene i maden er i top. I køkkenet, hvad enten det er i restauranten, til et arrangement ude i byen eller i Taastrup på hendes hjemmeadresse, bruger Laila kun de allerbedste råvarer. Dette kan være Hans' hjemmebagte økologiske brød, grundlaget for de udsøgte smørrebrød hos Smør & Brød, eller det kan være den økologiske frilandsgris i den allerede legendariske sandwich eller de nøje udvalgte grøntsager, frugter, friske fisk og skaldyr fra nær og fjern. Kort sagt, der er aldrig gået på kompromis med kvalitet eller tilberedning, når Laila er i køkkenet.