CATERING

Med kvalitet, smag og enkelthed i fokus

Hos Smør & Brød ApS brænder vi for at levere take away og catering, hvor kvalitet, smag og enkelhed er i centrum. Vores mål er at give dig en smagsoplevelse, hvor du har mulighed for at skræddersy din egen menu kombineret med vores personlige service.
Vi stræber efter at opfylde dine præferencer og skabe uforglemmelige øjeblikke ved hvert eneste måltid

For afbestilling af et selskabsarrangement, bedes du venligst foretage en skriftlig afbestilling senest 48 timer før det reserverede arrangement. Du kan sende din afbestilling til smorogbrodaps@gmail.com.

Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet mindre end 48 timer før den planlagte afholdelse, kan Smør & Brød kræve en godtgørelse svarende til 50 % af prisen for de afbestilte ydelser.

For afbestillinger foretaget mindre end 24 timer før afholdelsen af det reserverede arrangement, kan Smør & Brød kræve en godtgørelse svarende til 100 % af prisen for de afbestilte ydelser.

Annuleringsbetingelser

Hos os er priser og kvalitet uløseligt forbundet. Vi stræber altid efter at tilbyde de bedste priser for en vellykket cateringoplevelse, og vores priser afspejler vores høje kvalitetsstandarder. Vi opererer ikke med særlige tilbud eller rabatter.

Vores priser?

Når du planlægger at bestille catering hos Smør & Brød ApS, anbefaler vi, at du altid afgiver din ordre med så meget varsel som muligt. Dette sikrer, at vi kan reservere plads til dit arrangement. Hos Smør & Brød giver vi dig mulighed for at foretage ændringer i din bestilling helt op til 2 dage før dit arrangement.

Hvornår bør jeg bestille?

Ting du bør vide om catering